Zadarski reprezentativci postali članovi NK Zadar

Nakon Danijela Subašića, danas su članovi Nogometnog kluba Zadar postali i ostali hrvatski reprezentativci koji su ponikli na Stanovima, Luka Modrić, Dominik Livaković, a članska iskaznica čeka i našeg Šimu Vrsaljka koji je trenutačno ozlijeđen. Uoči utakmice Hrvatska – Ukrajina, članske iskaznice su im u Zagrebu uručili direktor Svetko Ćustić, direktor kluba i Jakov Surać, predsjednik Nadzornog odbora, a tom su se prilikom reprezentativci fotografirali i sa šalom kluba kojeg su dobili za uspomenu.

– Dečki su zaista presretni što su dio svega ovoga i što mogu pomoći na početku ove nove priče Nogometnog kluba Zadar. Pričali smo preko tri sata o svemu, a najviše o Zadru i nogometu. Oni su tu, spremni pomoći kada god bude trebalo i njihova nam je podrška od neizmjernog značaja – kazao je Svetko Ćustić, direktor Nogometnog kluba Zadar.

Kakva je bila reakcija kada ste im uručili članske iskaznice s njihovim imenima?

– Ma, odlična, drago im je što se u klubu iz kojega su potekli napokon pokreće nešto dobro i redovito prate sve naše aktivnosti putem društvenih mreža. Imamo u planu još mnogo projekata koji ih uključuju, ali idemo korak po korak. Za sada vam mogu otkriti samo da ćemo ih sigurno ovog ljeta ugostiti na Stanovima kako bi se družili s našom djecom i navijačima – istaknuo je Ćustić.

U Nogometni klub Zadar učlanilo već blizu 300 navijača, a taj je broj svakodnevno u porastu s obzirom da je prošli tjedan krenulo i online članstvo na web adresi www.nkzadar.hr. Osim putem interneta, u NK Zadar možete se učlaniti i svakog dana od ponedjeljka do petka o 9 do 14 sati u prostorijama kluba na Stanovima.