Zadar treći na turniru “Josip Vukoja”

Proteklog vikenda u Pakoštanima je održan 13. memorijalni turnir “Josip Vukoja” za dječake rođene 2007. godine. Na turniru je sudjelovalo 12 momčadi, a među njima i selekcija Škole nogometa NK Zadar pod vodstvom trenera Damira Pankasza, koja je osvojila treće mjesto.

Naši tići zauzeli su drugo mjesto u skupini B s osvojenih 12 bodova, samo jednim manje od prvoplasirane Rijeke. Nakon poraza u prvom kolu upravo od Rijeke 1:0, Zadar je nanizao četiri pobjede, redom protiv Primorca 2:0, Vodica 2:0, Škabrnje 6:0 i šibenskog sastava “Joso Bego” 3:1 te tako izborio plasman u polufinale.

U polufinalu se vodila velika borba između Zadra i Hajduka. Osnovni dio utakmice završio je rezultatom 0:0 pa se pristupilo izvođenju kaznenih udaraca, u čemu su Splićani bili uspješniji 4:2 te su izborili plasman u finale i potom osvojili turnir. U dvoboju za treće mjesto Zadrani su slavili protiv Gospića s 3:0 i tako kući ponijeli brončana odličja. Posebno priznanje dobio je najbolji strijelac turnira Sebastijan Kajtazi.

Čestitke svim momcima na vrlo dobrom nastupu te fer i sportskom ponašanju, kao i Nogometnom klubu Pakoštane na odličnoj organizaciji. Vidimo se ponovno sljedeće godine!

NK ZADAR: Luka Glavan, Fran Bušljeta, Jure Karlović, Jakov-Jure Vedrić, Roko Zovak, Lovre Župan, Dino Đorđević, Roko Ivčević, Gabrijel Gagula, Sebastijan Kajtazi, Lovre Pedišić, Matej Vrkić, Petar Kajzogaj, Noel Šebrek. Trener: Damir Pankasz.

FOTO: Marko Ledenko – Mane

Sebastijan Kajtazi – najbolji strijelac turnira