VIDEO Vjeranov sprint za pobjedu: Od utorka kreću nove bitke

Nakon uvjerljive pobjede protiv Imotskog, treće u nizu, Vjeran Simunić prvo je čestitao svojim igračima i poželio im sretan Uskrs

– Ostvarili smo ono što smo htjeli i što sam tražio od igrača prije tjedan dana, kada smo krenuli put Blata. Tada sam im rekao da ulazimo u svojevrsnu karantenu, u kojoj moramo biti potpuno posvećeni našim zadaćama i osvajanju devet bodova iz nadolazeća tri susreta, kako bismo onda imali zasluženi uskršnji odmor. To smo i napravili, zaključno s ovom pobjedom protiv Imotskog, do koje nije bilo lako doći, kao ni do prethodne dvije – kazao je trener Zadra, koji je obilježio utakmicu sprintom prema pomoćnom sucu prilikom drugog pogotka njegove momčadi, nakon čega je i isključen pa je utakmicu do kraja pratio i vodio s tribina.

– Primili smo rani pogodak, ali smo se odmah vratili i pokazali karakter i moć. Drago mi je što svi protivnici priznaju da smo dobri u svim segmentima igre, jer smo jako puno radili da bi do toga došli. Taktički smo disciplinirani i jako dobro trčimo, a za to smo se morali naraditi kao psi. Sada ćemo se dva dana odmoriti i onda od utorka krenuti u nove bitke. Čeka nas još dosta teških utakmica, a mi ćemo, kao i do sada, u svakoj ići na tri boda pa što Bog da – istaknuo je Simunić.