Trener Pinčić i Kristijan Jurić najavljuju derbi s Junakom: ‘Očekujemo zahtijevnu utakmicu, ali vjerujemo u sebe’

U subotu na Stanove stiže sinjski Junak. Utakmica se može nazvati derbijem jer je Junak vodeća ekipa lige i prošlogodišnji prvak. Igra se u sklopu 14. kola 3.HNL-jug, a početak utakmice je u 13 sati.

Utakmicu su najavili trener Marko Pinčić i veznjak Kristijan Jurić.

”Za sad smo kompletni, želimo pokazati naše najbolje izdanje i uživati u igri. Također želimo dati sve od sebe da pobijedimo u subotu. Utakmica će biti zahtijevna, nadam se da će nas vrijeme poslužiti i da će publika moći uživati. Vjerujem u svoje igrače i za mene su oni najbolji na Svijetu i uvjeren sam da će dati svoj maksimum.”

 

Moramo učiniti sve za pobjedu

Kristijan Jurić je iznio pohvale za momčad Junaka i dodao kako moraju vjerovati u sebe te učiniti sve za pobjedu. Statistika pokazuje kako je on jedini u ovoj polusezoni počeo sve utakmice od prve minute. Jedno prvenstveno kolo se igralo sredinom tjedna te još dvije Kup utakmice. Ovako je prokomentirao svoje nastupe i tjelesnu kondiciju:

”Da, ostao sam jedini koji je počeo sve utakmice, Bogu hvala, poslužilo me zdravlje i nije bilo nikakvih ozljeda. Ne opterećujem se previše s tim, najbitnije je da mi odigramo dobro i da pobjeđujemo, nebitno tko će početi utakmicu. Umor je prisutan jer je blizu kraj polusezone. Imali smo zahtijevan raspored, ali sve je to normalno i zaboravlja se kad započne utakmica.”

Utakmica se igra u ranom, engleskom tzv. ”lunchtime” terminu, a Juriću to ne predstavlja problem:

”Sve je to normalno, navikli smo već na ranije termine, nije to ništa strašno. Svi jedva čekamo utakmicu i želimo ostvariti pobjedu.”

Bit će to Zadrova posljednja domaća utakmica ove jeseni, a ujedno i posljednja u kalendarskoj godini 2019. Utakmica će ponovno biti bez naplate ulaza. Vidimo se na Stanovima!