TREĆA GODINA ČLANSTVA Stara ljubav u novom ruhu

Na jutrošnjoj press konferenciji na stadionu Stanovi predstavljena je treća godina članstva u Nogometnom klubu Zadar te ujedno najavljen drugi dio sezone u Drugoj HNL, kojega naša momčad otvara sutra u 15 sati domaćom utakmicom protiv Hrvatskog Dragovoljca.

Od danas svi navijači NK Zadra mogu produljiti svoje članstvo za 2019. godinu ili se po prvi put učlaniti, ukoliko to već nisu učinili u protekle dvije godine.

Princip ostaje isti, dakle, iznos godišnje članarine je 100 kuna, odnosno 50 kuna za produljenje aktivnog članstva, dok je za djecu do 15 godina sve još upola manje, a tu je uvijek i obiteljski popust od 10%.

Najlakši način za učlanjenje je putem obrasca na našoj web stranici, a to se može učiniti i direktno u klubu svakog dana od ponedjeljka do petka od 9 do 15 sati ili prije domaćih utakmica ispred ulaza na stadion Stanovi.

– Moram reći da smo baš ponosni na ovaj, slobodno mogu kazati, jedinstveni projekt u našem gradu, za kojeg mislim da u budućnosti može poslužiti i drugim našim klubovima kao primjer kako se povezati i još više otvoriti prema svojim navijačima – rekao je Roman Morović, voditelj odnosa s javnošću NK Zadra.

I ove godine će svaki član Zadra dobiti svoju personaliziranu člansku iskaznicu sa sloganom “Volim te Zadre moj”, koju je dizajnirao naš Antonio Pejić te klupski suvenir na dar, a tu su i dodatne pogodnosti.

– Posebno mi je drago što smo ove godine proširili mrežu naših partnera pa tako članovi NK Zadra, uz predočenje članske iskaznice, ostvaruju popust u trgovinama Malta, Mikeli trade, Poljopromet, zatim u poslovnici Generali osiguranja u Zadru, u restoranu Ankora i Zadarskoj tiskari, a tendencija je da se ta mreža stalno širi.

– Još jednom pozivam sve ljude koji vole Zadar da podrže svoj klub, učlane se, dođu na stadion, prate nas na društvenim mrežama i da svi zajedno budemo dio ove lijepe sportske priče – zaključio je Morović.

Među prvima koji su produljili svoje članstvo je i Dragan Župan, kapetan momčadi.

– Zadar je moj život i ponosan sam što sam dio ovoga kluba i dugo godina kao igrač i sada otkako imamo ovaj projekt članstva. Pozivam sve naše navijače da dođu na Stanove, jer nam njihova podrška s tribina jako puno znači, a isto tako ih pozivam da se učlane i podrže ovaj naš projekt – rekao je Župan.