Tići Nogometnog kluba Zadar prvaci županije!

Tići Nogometnog kluba Zadar prvaci su zadarske županije za sezonu 2017./18. Naslov prvaka naši su dečki potvrdili danas, pobjedom u posljednjem kolu na gostovanju kod Nove Zore u Svetom Filipu i Jakovu rezultatom 2:5.

Zgoditke za Zadar postigli su Gabrijel Gagula, Sebastijan Kajtazi, Lovre Pedišić (2) i Dino Đorđević, a za momčad koju vodi trener Igor Škorput to je bila 22 prvenstvena pobjeda ove sezone u 25 susreta, uz tri neriješena susreta.

Prvi dio sezone zadarski su tići završili na prvom mjestu sa 34 boda iz 12 susreta, nakon čega je najboljih 14 momčadi krenulo u ligu za prvaka. Tu je Zadar osvojio ukupno 35 bodova u 13 susreta i završio na vrhu, sa tri boda više od Arbanasa (32), odnosno četiri više od Škabrnje (31).

Na ljestvici strijelaca ovog natjecanja prvo mjesto podijelili su naš Sebastijan Kajtazi i Josip Nekić iz Podgradine sa 27 golova, dok je sveukupno ove sezone Nekić postigao 63 gola, a Kajtazi 56.

 

NK ZADAR TIĆI: Luka Meić, Noel Šebrek, Franko Paleka, Jakov-Jure Vedrić, Lovre Župan, Dino Đorđević, Roko Ivčević, Gabrijel Gagula, Sebastijan Kajtazi, Lovre Pedišić, Luka Glavan, Fran Bušljeta, Roko Zovak, Matej Vrkić, Leo Žilić, Petar Kajzogaj, Leo Žilić, Jure Karlović, Ante Butić, Tomislav Pavić, Frane Mrkić, Luka Miočić, Lovre Badel. Trener: Igor Škorput.

Čestitke svim momcima na odličnom rezultatu te fer i sportskom ponašanju tijekom cijele sezone, kako na terenu tako i van njega!