SPONZORI: Poljopromet d.o.o. otvara poslovnicu u Zadru

Poljopromet d.o.o., sponzor Nogometnog kluba Zadar, u srijedu u 8:00 otvara novu poslovnicu u Zadru, na adresi Franka Lisice 57. Tvrtka Poljopromet iz Gospića u svojoj ponudi kupcima nudi više od četiri tisuće artikala potrebnih za poljoprivrednu proizvodnju, uređenje vrtova i okućnica, opremanje farmi i gospodarskih objekata, radionica, dijelove i samu poljoprivrednu mehanizaciju te razne alate i opremu potrebne u svakom dvorištu.

Osim prodajnog dijela asortimana, Poljopromet d.o.o. nudi i svoje usluge servisa i održavanja uređaja, kao i travnjaka i zelenih površina. Poljopromet d.o.o. je i ovlašteni distributer i servis strojeva i opreme poznatih brandova kao što su Honda, Oleo Mac, Husqvarna, Cub Cadet i MTD te ovlašteni distributer Master grijača, isušivača, puhača, ventilatora i rashlađivača zraka te distributer Ar Blue Clean visokotlačnih perača.

U poslovnici koja sutra otvara svoja vrata tako ćete moći pronaći veliki dio asortimana vodećih svjetskih proizvođača uređaja i opreme za vrt, poljoprivredu, šumarstvo i hobi.

Radno vrijeme poslovnice je od ponedjeljka do petka od 8:00 do 15:00 sati, a subotom od 08:00 do 13:00. Sve informacije možete dobiti i na web stranici www.poljopromet.net, e-mailu maloprodaja.zadar@poljopromet.net ili na broj telefona 023/33 55 69.