Papalinama Zadra brončano odličje

Završeno je prvenstvo i za najmlađe polaznike Škole nogometa NK Zadar. Naše papaline završile su na trećem mjestu Županijske lige, iza prvoplasirane momčadi Arbanasa i drugoplasiranog biogradskog Primorca.

U prvom dijelu sezone dječaci koje vodi trener Josip Petani zauzeli su drugo mjesto u skupini A sa 39 osvojenih bodova,  tri manje od Arbanasa (42). Zadrani su u 16 utakmica ostvarili 12 pobjeda, uz tri remija i jedan poraz te gol razliku 124:15. Tako su se plasirali među 10 najboljih momčadi u županiji.

U Ligi za prvaka odigrano je devet kola, u kojima je Zadar ubilježio šest pobjeda, uz jedan remi i dva poraza te gol razliku 54:13. Tih 19 osvojenih bodova bilo je dovoljno za brončano odličje, dok je zlato pripalo Arbanasima sa 25 bodova, a srebro Primorcu sa 24.

Sveukupno najbolji strijelac Zadra ove sezone bio je Adrian Kajtazi sa 43 postignuta gola, Ivan Glavić zabio je 41, Dino Sikirić 30, Frane Bajković 24, Petar Pleslić 14, Matej Galešić 10…

NK ZADAR: Pavle Jurjević, Ivano Škara, Mario Fabijan, Jakov Jukić, Frane Bajković, Matej Galešić, Adrian Kajtazi, Ivan Glavić, Petar Pleslić, Dino Sikirić, Vid Tudorović, Mihovil Žilić. Trener: Josip Petani.

Čestitke svim momcima na vrlo dobrom rezultatu, uloženom trudu i radu te fer i sportskom ponašanju tijekom cijele sezone, kako na terenu tako i van njega!