NK Zadar proslavio 74. rođendan

Nogometni klub danas je proslavio svoj 74. rođendan. Skromno, kako i priliči aktualnoj situaciji, ali ponosno s obzirom na sve ono što je dao gradu Zadru, Hrvatskoj i nogometu općenito.

Od tog 26. travnja 1945., kada je u ratom potpuno razorenom gradu, na pobudu pokojnih Stanka Klarina, Krsta Petanija, Ljube Magaša i Ljudevita Baučića, u društvenoj prostoriji iznad bivše kavane Central osnovano Fiskulturno društvo Zadar, počela se pisati nova stranica bogate zadarske sportske povijesti.

Čestitke su nam danas, mahom preko društvenih mreža, stigle sa svih strana Hrvatske i svijeta. Od Australije do Kanade, od Kine do Francuske, od juga Dalmacije do Slavonije. Našu rođendansku objavu na instagramu su “lajkali” i svjetski viceprvaci Luka Modrić, Danijel Subašić, Dominik Livaković, uz Subinu poruku: “Sretan rođendan prvoj ljubavi!”

 

Među čestitarima su se našli i mnogi bivši igrači, poslovni partneri te prijatelji iz drugih zadarskih klubova poput ŽNK Donat, KK Diadora, KKOI Zadar… Naš tehnički partner, Jako Hrvatska, uz čestitku je objavio i rođendanski popust pa tako na njihovom web shopu do nedjelje možete kupiti sve službene artikle NK Zadra uz 15% popusta.

Svima još jednom od srca hvala na čestitkama i lijepim željama! Nadamo se da ćemo jedne od sljedećih godina biti u prilici prirediti i pravi rođendanski tulum, a do tada nam preostaje još mnogo truda, rada i borbe kako bismo svi zajedno nastavili graditi klub dostojan tih pet najljepših slova Z A D A R!