Marketing

Postanite dio nove zadarske nogometne priče!

 

Početkom 2017. godine Nogometni klub Zadar krenuo je graditi priču, za koju vjerujemo da će ga pozicionirati na mjesto na kojemu zaslužuje biti klub koji je iznjedrio Luku Modrića, Danijela Subašića, Šimu Vrsaljka, Ivana Santinija i mnoge druge vrhunske svjetske nogometaše.

Već u prvih nekoliko mjeseci pokrenuli smo više projekata, koje s pravom možemo nazvati povijesnima, jer su prvi takvi otkako je nogometa u Zadru i pokazatelj su da NK Zadar ide u smjeru moderno uređenog kluba. Naš glavni cilj je kroz tri do četiri godine stvoriti stabilnog prvoligaša, koji će ostati prepoznatljiv po svojoj nogometnoj školi i biti na ponos svih Zadrana.

Broj naših fanova na društvenim mrežama raste iz dana u dan, a u ožujku je krenuo i projekt članstva za navijače pod sloganom „Za Zadar svoj“, kojega su podržali i mnogi bivši igrači Zadra, a danas hrvatski reprezentativci, koji  igraju u najvećim svjetskim klubovima.

Nogometni klub Zadar nudi brojne mogućnosti oglašavanja, od  oglasnih prostora na stadionu Stanovi, preko web portala do različitih opcija na najpopularnijim društvenim mrežama (Facebook, Instagram, Twitter, Youtube). Naša vrata otvorena su svim potencijalnim partnerima, koji žele biti dio nove zadarske nogometne priče i rasti zajedno s nama. Obratite nam se s povjerenjem!

marketing@nkzadar.hr

 

GLAVNI SPONZOR

SLUŽBENI SPONZORI