KREĆE PRODAJA PRETPLATA Ušteda do 40% i uspomena za sva vremena

U srijedu 8. kolovoza kreće prodaja godišnjih ulaznica Nogometnog kluba Zadar za sezonu 2018./19. Službeni početak prodaje je u 17:30 sati na blagajni stadiona Stanovi, uoči pripremne utakmice protiv Dugopolja, koja je na rasporedu u 18 sati.

Nakon prošlogodišnje prve pretplatničke kampanje u povijesti kluba, koja je naišla na odličan odaziv najvjernijih navijača te ulaska u viši rang, ove sezone nastavljamo s novim akcijama i projektima. Od sutra će svi navijači i ljubitelji nogometa u našem gradu moći kupiti godišnju ulaznicu i tako osigurati svoje mjesto na tribinama Stanova na svim domaćim utakmicama u sezoni 2018./19., uz značajnu uštedu.

Cijena pojedinačne ulaznice za utakmice u Drugoj HNL ove sezone bit će 25 kuna. Cijena godišnje ulaznice iznosi 250 kuna, a članovi Nogometnog kluba Zadar, uz predočenje članske iskaznice za 2018. godinu, ostvaruju 20% popusta, odnosno plaćaju svega 200 kuna za cijelu sezonu. Također, i ovom prilikom omogućen je dodatni obiteljski popust od 10% za dvoje ili više članova iste obitelji.

Podsjećamo da članom NK Zadra možete postati bilo kada, a više informacija možete pronaći na sljedećem linku.

Podvučeno, navijači koji će pogledati sve domaće utakmice Zadra na ovaj način mogu uštedjeti i više od 40% ukupnog iznosa kojega bi platili za dnevne ulaznice. Pretplate će se moći kupiti svakim danom od ponedjeljka do petka od 7 do 15 sati u prostorijama Kluba na Stanovima, kao i prije domaćih utakmica na blagajni ispred istočne tribine.

Posebnost ovogodišnje pretplatničke kampanje bit će i izgled samih godišnjih ulaznica koji je, u godini osvajanja svjetskog srebra, posvećen našim sportskim junacima poniklima u školi nogometa NK Zadar. Tako se na stražnjoj strani iskaznice nalazi slika sa Svjetskog prvenstva u Rusiji na kojoj Luka Modrić, Danijel Subašić, Šime Vrsaljko i Dominik Livaković drže hrvatsku zastavu s natpisom Zadar, uz naslov: DOM SVJETSKIH VICEPRVAKA.

Početak natjecanja u Drugoj HNL zakazan je za petak 24. kolovoza, kada našu momčad očekuje gostovanje kod Hrvatskog Dragovoljca, a prva domaća utakmica na rasporedu je u subotu 1. rujna, kada na stadion Stanovi stiže Šibenik. KOMPLETAN RASPORED

Sve informacije vezane uz pretplatničku kampanju, kao i ostale novosti iz kluba, možete pratiti na našem portalu i društvenim mrežama.