Juniori potvrdili prvo mjesto, za prvaka Dalmacije sa Solinom

U posljednjem kolu skupine A Dalmatinske lige juniori Zadra svladali su GOŠK u Kaštel Gomilici s uvjerljivih 5:0 te tako i teoretski potvrdili prvo mjesto koje su čvrsto držali od samog početka sezone. Tri gola postigao je Alan Buterin, a dva Ivan Brkić.

Sastav Zadra: Demo, Gudelj, Gambiraža, Buter, Brkić, Havziu, Števanja, Bugarija, Kevrić, Valčić, Brajnović, Jović, Jurlina.

Momčad Josipa Butića osvojila je 55 bodova u 24 kola (16-7-1), uz gol razliku 62:11 te završila s pet bodova više od drugoplasiranog splitskog Adriatica.

U završnom razigravanju za prvaka Dalmacije, što je ujedno i prvi dio kvalifikacija za Prvu HNL, Zadar će igrati protiv Solina, koji je sa 69 bodova uvjerljivo osvojio prvo mjesto u skupini B.

U Kaštel Gomilici slavili su i naši mlađi pioniri i to rezultatom 1:4, a golove su postigli Ivan-Vinko Marić, David Buterin, Gabriel Jureško i Josip Perinić.

Momčad Alena Glavića natjecanje je tako završila na trećem mjestu sa 52 osvojena boda (gol razlika 91:43), iza splitskog Hajduka (74) i Primorca iz Stobreča (60).

Sastav Zadra: Rak, Pavlović, Vicković, Perinić, M. Marić, Buterin, Butić, Džapo, Jureško, I-V. Marić, Mavra, Čačić, Miletić, Bugarija, Delija.