Juniori pobjedom protiv Splita do drugog mjesta

Juniori Zadra zaključili su prvi dio sezone u Dalmatinskoj ligi pobjedom protiv Splita na Bagatu 2:1. Zadrane je u vodstvo doveo Mateo Šušak u 21. minuti, da bi u 47. Roko Jurić povisio na 2:0. U 57. minuti gosti su preko Tomislava Dropuljića smanjili na 2:1, ali domaći su se do kraja uspješno obranili i osvojili vrijedna tri boda.

Nakon 13 odigranih kola momčad Josipa Butića zauzima drugo mjesto na ljestvici sa 29 bodova (9-2-2), koliko ima i Šibenik, dok četvrti Split ima 27. Na vrhu je Dugopolje sa 35 bodova. Natjecanje se nastavlja 25. veljače 2018., kada Zadrani gostuju kod Šibenika.

Najefikasniji igrač Zadra u dosadašnjem dijelu natjecanja bio je Luka Zdrilić s osam pogodaka, šest je postigao Mateo Šušak, pet Roko Jurić, po tri Toni Grgić, Jakov Katuša i Roko Žilić, dva Mauro Bobić, a po jedan Josip Brkić, Edi Kulaš i Dino Kulaš.

ZADAR – SPLIT 2:1

(1:0 Šušak 21′, 2:0 Jurić 47′, 2:1 Dropuljić 57′)

ZADAR: Š. Žilić, Birkić, Ninčević , D. Kulaš, Grgić, Zdrilić, Katuša, Šušak, R. Žilić, E. Kulaš, Jurić. Još su igrali: Kalac, Bobić, Knežević, Gudelj, Stojanov, Brkić. Trener: Josip Butić.