IGRAJ ZADRE Predstavljena druga godina članstva u Nogometnom klubu Zadar

Svi članovi Nogometnog kluba Zadar od danas mogu produljiti svoje članstvo za 2018. godinu, a svi navijači i simpatizeri koji se nisu učlanili prošle godine, mogu to učiniti ove i tako postati dio naše nogometne obitelji. Druga godina članstva u NK Zadru predstavljena je na konferenciji za novinare održanoj jutros na Stanovima.

– Brojke o prvoj godini članstva u NK Zadru već ste mogli vidjeti na našoj web stranici. 287 članova nekome će možda izgledati malo, ali kada se uzmu u obzir okolnosti u kojima se klub našao i činjenica da je to bila prva godina i jedan potpuno novi način odnosa kluba prema svojim navijačima, mislim da možemo biti samo zadovoljni i ponosni na sve što smo napravili u tom smislu prošle godine.

 – A sve to ne bi bilo moguće bez ljudi koji svakodnevno žive s nama ovu priču i zato još jednom veliko hvala svima koji nas prate i podržavaju na bilo koji način. Ta podrška i ljubav koju iskazuju prema svom Zadru, a koja je dobila jednu simboliku baš kroz tu člansku iskaznicu, naš je najveći motiv da iz dana u dan budemo bolji i nastojimo izgraditi klub kakav svi želimo i sanjamo – rekao je Roman Morović, voditelj odnosa s javnošću NK Zadra.

Novi izgled članske iskaznice

 

Što se tehničkog dijela tiče, u drugu godinu članstva idemo sličnim principom kao i do sada. Najbitnija razlika je da smo za naše članove iz 2017. prepolovili članarinu pa će tako za produljenje članstva platiti 50 kuna, odnosno 25 kuna mlađi od 15 godina. Za nove članove članarina ostaje 100 kuna, odnosno 50 kuna za mlađe od 15, uz obiteljski popust od 10%.

Novost je i popust od 10 posto na sve navijačke artikle NK Zadra u trgovinama Malta i ovom prilikom želimo zahvaliti gospodinu Mladenu Malti koji se zaista trudi da što više obogati ponudu artiklima s logom našega kluba.

Svi zainteresirani u NK Zadar mogu se učlaniti svakoga dana od ponedjeljka do petka od 9 do 15 sati u prostorijama kluba ili prije domaćih utakmica ispred ulaza na istočnu tribinu stadiona Stanovi. Također, učlanjenje i produljenje članstva moguće je i putem naše internet stranice www.nkzadar.hr, a sve informacije najbrže se mogu dobiti preko naših društvenih mreža.

 

Na današnjoj pressici najavljen je i drugi dio sezone u 3. HNL Jug, koji počinje sutra u 15 sati utakmicom Zadar – Primorac Stobreč, o čemu više pročitajte na ovoj poveznici.