Gradski vijećnici Akcije mladih i Mosta posjetili NK Zadar

Na otvoreni poziv vijećnicima Gradskog vijeća Grada Zadra u posjet Nogometnom klubu Zadar stigao je prvi odgovor. Svetko Ćustić, direktor NK Zadra, danas je na stadionu Stanovi ugostio Marjanu Botić, Tomislava Zelića i Mladena Maltu, predstavnike Kluba vijećnika Akcije mladih i Mosta. Gradske vijećnike zanimala je aktualna situacija u Klubu, zatečena problematika iz prošlih vremena i nadasve planovi za budućnost. Kroz nešto više od sat vremena otvoreno se razgovaralo o mnogim temama, a predstavnici Akcije mladih i Mosta pohvalili su odluku NK Zadra da na ovakav otvoren i transparentan način komunicira s gradskim vijećnicima.

– Otvoreni poziv NK Zadra svim vijećnicima prihvatili smo kao Klub vijećnika koji želi pridonijeti razvitku zadarskog sporta i transparentnom radu sportskih klubova, osobito kod trošenja sredstava gradskog proračuna. U trenutku preuzimanja direktorske dužnosti od strane gospodina Svetka Ćustića, klub je bio u velikim problemima, a sada je u procesu vraćanja dugova prema bivšim igračima i na dobrom putu ka stabilizaciji u svim segmentima. Klub ima našu punu podršku za transparentan rad i poslovanje – poručili su vijećnici Akcije mladih i Mosta.

Ovom prilikom Svetko Ćustić je još jednom pozvao i sve ostale gradske vijećnike koje zanima situacija u NK Zadru da se slobodno jave i posjete Stanove, kako bi mogli izravno dobiti sve informacije i postaviti sva pitanja koja ih zanimaju.

– Mislim da je ovo dobar početak nečega, što bi trebao postati normalan način komunikacije klubova, kao korisnika gradskog proračuna i gradskih vijećnika, koji o tom proračunu donose odluke. Svaka dobronamjerna kritika ili sugestija, koja bi nam pomogla da NK Zadar učinimo boljim klubom, na zadovoljstvo naših sugrađana, dobrodošla je i držimo da otvorenim dijalogom možemo dodatno podići razinu ozbiljnosti i transparentnosti, kojoj težimo – kazao je Ćustić.

Otvoreni poziv vijećnicima Gradskog vijeća Grada Zadra