Zadar prvi put domaćin ženskoj reprezentaciji Hrvatske

Nakon što je prošlog ljeta, poslije punih 20 godina, ugostio hrvatsku mušku reprezentaciju do 19 godina, Nogometni klub Zadar prvi će put u povijesti ugostiti hrvatsku žensku nogometnu reprezentaciju.

U utorak, 6. ožujka 2018., s početkom 12:00 sati na stadionu Stanovi na rasporedu je prijateljska utakmica između reprezentacija Hrvatske i Bosne i Hercegovine, dok će u travnju Hrvatska u Zadru igrati kvalifikacijske susrete za Svjetsko prvenstvo u Francuskoj 2019. protiv Ukrajine (05.04.) i Mađarske (09.04.).

Izabranice Božidara Miletića ovih se dana pripremaju u zadarskoj županiji, s bazom u hotelu Kolovare, a već su odigrale jednu pripremnu utakmicu protiv Crne Gore, koju su u Biogradu svladale s 5:0, uz dva gola Ive Landeke te po jednim Ivane Rudelić, Martine Lončar i Kristine Šundov.

Prijateljski dvoboj s BiH sutra će na press konferenciji najaviti izbornik Miletić i kapetanica Landeka, a ovom prilikom pozivamo sve nogometne zaljubljenike da dođu utorak u 12 sati na Stanove i podrže naše reprezentativke. Ulaz na stadion bit će slobodan.

Foto: HNS