Suradnja Nogometnog kluba Zadar i tvrtke Poljopromet

Na stadionu Stanovi potpisan je ugovor o poslovnoj suradnji između Nogometnog kluba Zadar i tvrtke Poljopromet d.o.o. iz Gospića. Tvrtka Poljopromet u svojoj ponudi kupcima nudi više od četiri tisuće artikala potrebnih za poljoprivrednu proizvodnju, uređenje vrtova i okućnica, opremanje farmi i gospodarskih objekata, radionica, dijelove i samu poljoprivrednu mehanizaciju te razne alate i opremu potrebne u svakom dvorištu, a osim prodajnog dijela asortimana može ponuditi i svoje usluge servisa i održavanja uređaja, kao i travnjaka i zelenih površina.

Poljopromet d.o.o. je i ovlašteni distributer i servis strojeva i opreme poznatih brandova kao što su Honda, Oleo Mac, Husqvarna, Cub Cadet i MTD te ovlašteni distributer Master grijača, isušivača, puhača, ventilatora i rashlađivača zraka te distributer Ar Blue Clean visokotlačnih perača. S obzirom da NK Zadar veliku pažnju posvećuje kvaliteti i izgledu travnjaka na stadionu Stanovi, ova suradnja dodatno će doprinijeti njegovom održavanju.

– Zadovoljni smo što smo potpisali ovaj ugovor i zahvaljujemo tvrtki Poljopromet, s kojom ćemo, siguran sam, uspješno surađivati. Za nas je kvaliteta travnjaka od iznimne važnosti. Primjerice, prošlog ljeta je upravo to bio glavni uvjet da bismo dobili domaćinstvo utakmice mladih reprezentacija Hrvatske i Italije i svi su akteri bili izuzetno zadovoljni. Naravno, održavanje nogometnog travnjaka nije jeftino, a moramo voditi računa i o igralištu Bagat, gdje treniraju naša djeca tako da će nam proizvodi tvrtke Poljopromet biti od velike pomoći – kazao je Svetko Ćustić, direktor Nogometnog kluba Zadar.

– S obzirom na velike troškove klubova na pripreme i održavanja nogometnih terena, tvrtka Poljopromet odlučila je angažirati se u tom smislu i ponuditi im jedan oblik suradnje. Drago nam je da je upravo NK Zadar, klub s dugom tradicijom i velikim značajem u hrvatskom nogometu, prvi s kojim smo dogovorili suradnju i vjerujem da ćemo zajedno ostvariti uspješne rezultate – rekao je Dejan Kovačević, predstavnik tvrtke Poljopromet.