Otkazana utakmica protiv Slunja, u srijedu sa Zagorom

Pripremna utakmica između nogometaša Zadra i Slunja, koja se trebala odigrati danas na stadionu Stanovi, otkazana je zbog loših vremenskih uvjeta. Kiša koja je noćas i jutros padala u Zadru natopila je travnjak pa su igrači Vjerana Simunića, umjesto utakmice, trenirali na pomoćnom igralištu.

Dvoboj s prijateljima iz Slunja, koji su već tradicionalni gosti na Stanovima u pripremnom razdoblju, odigrat će se u nekom drugom terminu, najvjerojatnije za vrijeme ljetnih priprema.

Za sljedeći tjedan zakazane su tri pripremne utakmice i to u srijedu u 15 sati, ako vremenski uvjeti dozvole na Stanovima, protiv Zagore, u petak, također na domaćem terenu, protiv njemačkog niželigaša SV 1908 Grün-Weiss Ahrensfelde te u subotu u Škabrnji protiv domaćeg županijskog prvoligaša.

O eventualnim promjenama termina i mjesta odigravanja susreta najbrže informacije pronaći ćete na našim društvenim mrežama.

Facebook Twitter Instagram

Nakon toga predviđene su još dvije utakmice na domaćem terenu i to 15. veljače protiv mađarskog Kaposvara te 17. veljače protiv druge momčadi splitskog Hajduka. Natjecanje u 3. HNL jug nastavlja se 24. veljače u 15 sati, kada na Stanovima gostuje Primorac iz Stobreča.