Mlađi pioniri Zadra osvojili turnir pa treneru darovali dres s brojem 24

U Benkovcu je proteklog vikenda, u organizaciji HNK Velebit, održan 16. tradicionalni turnir Sv. Ante. Nastupilo je ukupno osam momčadi mlađih pionira (2005./06. g.) i to: Zadar, Velebit, Belišće, Šibenik, Dinara, Škabrnja, Sv.Mihovil i Slaven Belupo, a naslov pobjednika osvojio je Nogometni klub Zadar.

Naši mladići osvojili su prvo mjesto u skupini, pobijedivši kninsku Dinaru s 5:0 (Peroš 2, Mavra, Prekpalaj, Šare) i Šibenik sa 6:1 (Šare 2, Peroš 2, Alić, Sudinja), dok su sa Škabrnjom remizirali 0:0. U polufinalu su bili bolji od Sv. Mihovila s 1:0 (Peroš), da bi u finalu svladali domaći Velebit s 5:1 (Alić 3, Peroš, Butić).

Benkovčani su se i ove godine pobrinuli da organizacijski sve protekle u najboljem redu, a najboljim igračem turnira proglašen je član Zadra Roko Peroš.

Roko Peroš prima nagradu za najboljeg igrača turnira

 

Budući da je to bio posljednji ovosezonski nastup za ovu selekciju, naši dečki su se potrudili i treneru Antoniju Perici priredili lijepo iznenađenje. Trener je na dar dobio dres Zadra s brojem 24 i potpisima svih igrača. Bravo momci!

Poklon treneru Antoniju Perici

 

NK ZADAR: Max Matulić, Borna Jurjević – Adžić, Matej Crnjak, Patrik Prekpalaj, Roko Šare, Marko Zebić, Šimun Butić, Bepo Sudinja, Roko Peroš, Donat Senkić, Mateo Bačić, Bernard, Zrilić, Roko Mavra, Jakov Delija, Marko Kršlović, David Alić, Roko Gospić, Benjamin Zimaj, Petar Vicković. Trener: Antonio Perica.