Mikeli trade i treće desetljeće uz NK Zadar

Na stadionu Stanovi potpisan je novi ugovor o poslovnoj suradnji između Nogometnog kluba Zadar i tvrtke Mikeli trade d.o.o. Zadar. Zapravo, riječ je o nastavku suradnje, budući da su tvrtka Mikeli i gospodin Petar Pavlović uz NK Zadar već više od 20 godina.

– Iznimno mi je zadovoljstvo što smo obnovili suradnju s tvrtkom Mikeli, jer je ona jedan od najdugovječnijih partnera našega kluba. Dobro znam koliko moj prijatelj Petar Pavlović voli NK Zadar i koliko je pomagao klubu i u najtežim trenucima. I ovim putem želim mu se zahvaliti na tome i siguran sam da na obostrano zadovoljstvo nastavljamo suradnju – kazao je Svetko Ćustić, direktor NK Zadra i dodao.

– Drago mi je i da sve više ljudi prepoznaje naš rad i podržava novu priču koju gradimo na Stanovima. Pred nama je još mnogo posla na svim poljima, ali vjerujem da smo u proteklih godinu dana pokazali put kojim želimo ići i na tome ćemo ustrajati. Svaka nova suradnja za nas je od iznimne vrijednosti i mislim da NK Zadar ima dosta toga za ponuditi, a imat će još i više.

Zadovoljstvo potpisanim ugovorom nije krio ni Petar Pavlović, vlasnik tvrtke Mikeli trade d.o.o.

– NK Zadar je oduvijek u mom srcu i ponosan sam što mogu reći da sam uvijek bio uz Klub i u najtežim, ratnim vremenima i kasnije. Naravno da mi je drago što nastavljamo suradnju i što se u Klubu događaju pozitivne i nove stvari. Želim Zadru da se što prije vrati tamo gdje mu je mjesto, a Mikeli će uvijek biti tu, i u dobru i u zlu – kazao je Pavlović.

Tvrtka Mikeli trade d.o.o., osnovana 1994. godine, postala je svojevrsni simbol za željezariju, potom i nautičku opremu na našem području, a 2004. dobila je “Zlatnu kunu” Hrvatske gospodarske komore kao najuspješnije trgovačko društvo u Zadarskoj županiji u kategoriji malih trgovačkih društava. U vlasništvu poduzeća trenutačno su dvije prodavaonice, jedna na lokaciji Murvička cesta 53a (željezarija, vijčana roba, bravarija, alati…), a druga na lokaciji Zrinsko Frankopanska 27a (nautički program, inox program, vijčane robe, ručni i el. profesionalni alat, ribolovni program…).