Anić: U Ivanbegovinu idemo odigrati dobru utakmicu

Sutra od 13 sati nogometaši Zadra u Ivanbegovini igraju utakmicu 14. kola Treće HNL jug protiv Kamena, koji na svom terenu ove sezone još ne zna za poraz.

– Pred nama je još jedno neugodno gostovanje, protiv izrazito domaćinske momčadi. Kamen ima bod manje od nas, a od tih 17 bodova čak 15 je osvojio na svom terenu, gdje ove sezone još nije poražen, što dovoljno govori o tome kako se teško tamo osvajaju bodovi. Mi nismo baš u idealnoj situaciji, u posljednje vrijeme ne igramo onako kako bismo htjeli, ali idemo u Ivanbegovinu sa željom da odigramo dobru utakmicu i vratimo se kući neporaženi – kaže Josip Anić, veznjak Zadra.

Svi u klubu očekivali su više od dosadašnjih 18 bodova u 13 utakmica, stoga posljednje dvije utakmice jesenskog dijela prvenstva imaju još veću važnost. 

– Sigurno da naš bodovni saldo nije onakav kakvog smo priželjkivali pred početak sezone, ali moramo napraviti sve da ovaj jesenski dio završimo na najbolji mogući način i onda se, nakon kratke stanke, okrenemo pripremama za proljeće, koje će dati sve odgovore. Imamo još dva kola i baš zato je nadolazeće gostovanje kod Kamena iznimno važno. Dobro smo trenirali ovaj tjedan, s trenerom Simunićem radimo na nekim novim detaljima u igri i dat ćemo sve od sebe da to pokažemo na terenu – ističe Anić.

Utakmicu NK Kamen – NK Zadar možete pratiti sutra od 13 sati uživo na našem twitteru.